понеділок, 13 травня 2019 р.

РОКИ ВІЙНИ  -  СТОЛІТТЯ ПАМ'ЯТІ

Ось вже сімдесят четверта весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.
В медіа – центрі відбувся вечір спогадів «Свято , що гуртує покоління» та відео – екскурс «Сторінками фронтових подій». День Перемоги - свято особливе. Це день великої радості та гордості, але водночас великого смутку, оскільки перемога дісталася нашому народу жахливою, неймовірно високою ціною. Та на превеликий жаль, сьогодні ми не змогли втримати перемогу і всіма силами намагаємось зберегти мир в нашій країні.
На захід була запрошена ветеран Калашнікова Євдокія Іванівна . Присутні – учні ЗОШ№11 , 7 та 8 – Б класу з цікавістю слухали розповідь про партизанський рух,,про медичну допомогу солдатам , яку надавала Євдокія Іванівна. У своїй розповіді Євдокія Іванівна щиро поділилася спогадами про дитинство та юність, розповів про жахи війни, закликав молодь добре навчатися і вирости гідними громадянами своєї держави.
У програмі заходу прозвучали музичні відео - композиції, пісні, що були написані в роки війни і сьогодні, адже пісня завжди налаштовувала на добрі починання, надію та перемогу, а прочитані поезії, присвячені подіям воєнних днів допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу у Другій світовій війні і посприяли виховати патріотичний дух та любов до рідної землі

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, в том числе Оксана Девятка

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, в том числе Оксана Девятка, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, ребенок и в помещении

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 17 человек, в том числе Оксана Девятка, люди улыбаются, люди стоят, обувь и в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар