вівторок, 21 травня 2019 р.

День Європи

День Європи – символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах, спільної історії всіх націй та спільного мирного та щасливого майбутнього жителів нашого континенту.
Одними із основних чинників сучасної освіченої, інтелектуальної, культурної особистості є високі почуття миролюбства, толерантності, добра, поваги до основних життєвих цінностей інших народів, взаєморозуміння, солідарність і духовна єдність між людьми різних народів, поглядів, переконань.
Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні, не залишаються осторонь й цього величного свята й наша бібліотека до цього свята для користувачів відділу обслуговування 5- 9 класів та відвідувачів інтернет – центру проведено віртуальний круїз «Європа на твоїй долоні » . Дорослому користувачеві запропоновано електронну інформацію «Відкриваємо Європу разом».
День Європи – символ спільних цінностей», наші відвідувачі мали нагоду долучитись до спільних цінностей, спільної історії всіх націй та народностей континенту, ознайомитись зі звичаями, традиціями, обрядами та національними стравами різних європейських країн, з цікавою багатожанровою літературою країн Європи – пірнути в невичерпне джерело духовної культури континенту.

На данном изображении может находиться: 19 человек, люди улыбаются, текст

На данном изображении может находиться: текст

Нет описания фото.

На данном изображении может находиться: экран

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, экран и в помещении


Немає коментарів:

Дописати коментар