вівторок, 21 травня 2019 р.

Співпраця з центром зайнятості, нові інформаційні майданчики

Наприкінці минулого року в Білгороді-Дністровському на базі бібліотеки  відкрився культурно-освітній медіа-центр, в презентації якого взяла участь і директор Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Ніна Принц.
Створений в бібліотеці культурно-освітній медіа-простір став осередком культурного та освітнього дозвілля мешканців міста. У переобладнаному приміщенні проводяться різноманітні конференції та семінари, позакласні заходи, вебінари, а також організовано перегляд телепрограм та фільмів для різних цільових аудиторій”
Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості тісно співпрацює з відділом культури Білгород-Дністровської міської ради та бібліотеками міста, використовуючи для проведення профорієнтаційних заходів різні «майданчики».
Сьогодні відбулась чергова робоча зустріч з начальником відділу культури Світланою Байло та завідуючими бібліотек, медіа-центру. За результатом обговорень було вирішено, що для проведення профорієнтаційної роботи, вирішення питання виваженого вибору професійного майбутнього випускниками загальноосвітніх шкіл, залучення широкого кола випускників до профорієнтаційних послуг, в т.ч. з застосуванням психодіагностичного тестування ми будемо використовувати сучасні ресурси медіа-центру. Тож віртуальним екскурсіям та скайп-конференціям у Білгород-Дністровському бути.
На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении
На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар