вівторок, 21 травня 2019 р.

Скайп -зустріч 

14 травня 2019 року на базі медіа-центру бібліотеки  було проведено Скайп-зустріч в онлайн-режимі з навчальним закладом - Ізмаїльським військово-морським ліцеєм для учнів 8-х класів ЗОШ №11.
Учасники заходу ознайомились з умовами вступу до навчального закладу, факультетами, специфікою навчання, спеціальностями та освітніми програмами, особливостями проживання студентів у гуртожитку та позанавчальним студентським життям.
Зустрічі в онлайн-режимі надають можливість учням, не покидаючи стін рідного міста, отримати інформацію про навчальний заклад з першоджерел, поспілкуватися з викладачами навчальних закладів, отримати відповіді на свої питання безпосередньо у фахівців, які працюють у цих закладах, та зробити для себе певні висновки стосовно професійного вибору та вступу.
Зокрема, їх цікавила можливість безкоштовного навчання, наявності гуртожитку, терміни навчання, перспектива працевлаштування, дати днів відкритих дверей навчального закладу.
Школяри залишились дуже задоволеними проведеним заходом, жваво ділилися своїми планами на майбутнє. Висловили свою вдячність представникам навчального закладу в онлайн-режимі та фахівцям центру зайнятості.

На данном изображении может находиться: 2 человека, в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек

Немає коментарів:

Дописати коментар