вівторок, 21 травня 2019 р.

Сім’я, родина, Україна

Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Традиційно в цей день в нашій бібліотеці проходять заходи, які розкривають значення сім’ї для кожного із нас, для держави, про положення сім’ї в суспільстві, про сімейні цінності, пріоритети, про виховання дітей в родинах та збереження сімейних цінностей. У медіа – центрі для користувачів 1-4 класів було проведено родинну світлицю «Зберемо воєдино усю свою родину». Діти запрошені на захід розповідали про звий сім'ї, про атмосферу любові і взаєморозуміння, яка панує в їх сім'ях, про довіру і взаєморозуміння між дорослими і дітьми, показували один - одному фотографії своїх рідних, співали пісні читали вірші, демонстрували гри і конструктори, які збирали з татами і дідусями, переглянули відео «Сім’я, родина, Україна» .
Читачі та учасники гуртка дізналися, що справжнім громадянином своєї країни є той, хто вміє шанувати батька і матір, куточок, де народився, де отримав перші уроки добра і справедливості. Багато теплих слів прозвучало на заході про самих рідних людей – маму, тата, бабусю.
Бібліотекар ознайомила гостей з виставкою – калейдоскопом «Родина - мій дім, мій оберіг», на якій була представлена література українських письменників, яка вчить бути добрими, та працьовитими, поважати своїх батьків.
Наші діти – наше майбутнє, вони продовжувачі родинних традицій, родовідної пам’яті. Маємо надію, що вони будуть берегти найдрібніші згадки про своїх рідних і передадуть цю пам’ять своїм нащадкам.
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, гостиная и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, гостиная, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 4 человека, в помещении


На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, ребенок, обувь и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, ребенок и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит, ребенок, обувь и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, ребенок, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар