суботу, 16 лютого 2019 р.

 Кохання панує над світом

 Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...
   Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати і передивитися все, що написано про це почуття, людині, без перебільшення, не вистачило б цілого життя.
 Тому лише доторкнутися до вічної теми кохання спробували бібліотекарі дитячого відділу обсуговування користувачів 5- 9 класів Напередодні свята всіх закоханих Дня Валентина в читальному залі розпочала експонуватися книжкова виставка - інсталяція "Кохання панує над світом"
 Органічним продовженням святкування Дня закоханих стала фото - зона , яку організувала бібліотекар відділу обслуговування користувачів 5 – 9 класів Піркова Інна.  Користувачі , які відвідували відділ залюбки  фотографуються в фото – зоні .







Немає коментарів:

Дописати коментар