четвер, 7 лютого 2019 р.

                              ТРЕНІНГ «ІНТЕРНЕТ – ІМПЕРІЯ ІНФОРМАЦІЇ»  

            Новітні інформаційні технології сьогодення внесли корективи у всі сфери життєдіяльності. Бібліотека ім.. О. Пушкіна як інформаційно-комунікативний заклад не залишився осторонь цього процесу. 

           5 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія в Україні проходить у підтримку Європейського Дня безпечного Інтернету та покликана привернути увагу суспільства до цієї проблеми
           У зв’язку з цим в освітньо - культурному медіа - центрі був проведений тренінг «Інтернет – імперія інформації» для групи нових користувачів Університету III віку.
           Головним завданням тренінгу було формування інформаційної культури у відвідувачів як однієї з ознак успішності сучасної людини.
           Зокрема, йшлося про:
- формування навичок користувача, необхідних для пошуку, оцінки й використання інформації з метою самореалізації в суспільстві; 
- виявлення загального рівня читацької компетентності; 
- взаємозбагачення традиційної книжкової культури і нової «електронної»; 
- розробку та впровадження орієнтовної навчальної програми з формування інформаційної культури користувачів. 
           В культурно-освітньому медіа-центрі бібліотеки ім. О. Пушкіна відбувся тренінг «Інтернет – імперія інформації» для групи нових користувачів Університету III віку.Бібліотекар інформаційного центру суспільного доступу Світлана Мартишева розповіла про День безпечного Інтернету, продемонструвала відео «Інтернет – світ широких можливостей».






Немає коментарів:

Дописати коментар