неділю, 24 лютого 2019 р.

Подорож до скарбниці мрій і казок

              105 років від дня народження української письменниці Лариси Письменної.
Ларису Михайлівну Письменну читач знає як авторку талановитих оповідань, повістей і казок для дітей різного віку. Лариса Письменна була не лише чудовою оповідачкою, але й доброю людиною. І своєю добротою та фантазією щедро ділилася з маленькими друзями-читачами на сторінках своїх книжок.
Книжки Лариси Письменної вчать дітей любити Батьківщину, бути чесними, сумлінними в навчанні, працьовитими, допомагати старшим, берегти вірність в дружбі, виховувати вимогливість до своїх товаришів.
У 1986 році за збірку казок, оповідань, повістей "Тисяча вікон і один журавель" письменниця була відзначена премією імені Л. Українки
.До ювілею письменниці фахівці дитячого відділу бібліотеки Раїнова Марія та Піркова Інна завітали до ЗОШ №11 у 3-Б клас з літературною годиною «Подорож до скарбниці мрій і казок». 
Учні 3-Б класу разом з бібліотекарями обговорили оповідання «Чому сумний верблюд», «Павлик-равлик», охарактеризували головних героїв. Закінчився захід оглядом запропонованих книг письменниці з оформленої виставки. Бібліотекарі запросили дітлахів до бібліотеки де на них чекають чудові казки Лариси Письменної.

На данном изображении может находиться: 32 человека, в том числе Инна Пиркова Хмелёвская, люди улыбаются, в помещении

На данном изображении может находиться: 13 человек, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 13 человек, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди сидят, стол и в помещении





Немає коментарів:

Дописати коментар