суботу, 16 лютого 2019 р.

«Афганістан‒ мій біль, моя пекуча пам'ять»

В культурно – освітньому медіа – центрі бібліотеки івідбувся вечір пам'яті та вшанування загиблих українців в Афганістані «Афганістан‒ мій біль, моя пекуча пам'ять». На вечір пам’яті до медіа – центру завітали студенти економіко – правового коледжу.Під час заходу присутні ознайомилися з маштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули документальні відео фрагменти про афганську війну, вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання. Захід супроводжували вірші про афганську війну, які декламували фахівці бібліотеки Піркова Інна та Цікура Олена .
Учасник бойових дій Петіоков Євген Петрович розповів студентам що ця війна в людській пам’яті вона буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок та матерів, обелісками з залізними зірочками та піснями, які увірвалися в наше життя фронтовим вітром.

Летять, відлітають у вічність роки і скільки б їх не минуло, не зітруть у нашій пам’яті імена воїнів-афганців.



На данном изображении может находиться: 13 человек, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

На данном изображении может находиться: 22 человека, в том числе Инна Пиркова Хмелёвская и Елена Рахман, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар