четвер, 24 травня 2018 р.

 «Дорожня  грамота»  

Найдорожчий скарб людини – це її власне здоров’я та життя. Незнання або невміння дотримуватись певних правил поведінки на дорогах, не обережність дуже часто призводять до втрат не тільки здоров’я, а й навіть особистого життя. І, на жаль, частіше нещасні випадки трапляються з дітьми. Тому  бібліотекар бібліотеки ім.. О.С.Пушкіна  організувала  15 травня у 1в класі в ЗОШ №3  до тижня безпеки  дорожнього   руху вікторину  «Дорожня  грамота».  
Бібліотекар Райнова Марія  розширила знання дітей про правила дорожнього руху, дорожні знаки, світлофор та його призначення, вміння обережно поводитись на вулиці, берегти своє здоров’я.
У вікторині діти показали свої знання безпечної поведінки на пішохідних доріжках звертаючи увагу на особливості дорожнього руху, поведінки в салоні громадського транспорту.
Під час вікторини пройшла рольова  гра «Я безпечний пішохід»,  учасники заходу показали свої уміння переходити дорогу, правильно ходити по тротуарах  у  різну погоду.
На заході присутні розширили свої знання про  безпечну поведінку на вулиці і дорогах.
Також  учні відгадували загадки  ,слухали вірші ,коментували  ситуації,зображені на поданих ілюстраціях. Вікторина переконала дітей, що знання правил і уважність збереже безпечне життя.
 Тож щоб не сталося лиха, та біди, повторюйте всі на світі правила дорожні, бо без них прожити не можна.







Немає коментарів:

Дописати коментар