вівторок, 6 червня 2017 р.

«Матуся наша, як сонечко ясне»

        У травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві і відзначають День Матері.

        Мати… Матуся… Ненька… З цим словом у нас асоціюється добре, щире, людське. Це людина, перед якою ми будемо завжди в боргу,будемо завжди цілувати їй руки які пестили нас у дитинстві, чия душа завжди йде з нами по життю, підтримує нас у години радості й печалі.
10 травня у відбулася година доброти «Матуся наша, як сонечко ясне» у 4-Б класі ЗОШ №3, яке підготували бібліотечні працівники дитячого відділу бібліотеки імені О.Пушкіна спільно з учнями 4-Б класу.
         З розповіді бібліотекарей Колеснікової Тетяни та Райнової Марії діти дізналися про історію свята та цікаві легенди про матір. Учні прочитали молитву «Мати Божа», виразно читали вірші Вагілевича К. : «Ой я маю три матері», Перелісної К. «Мама», «Пам’ятаєш?» «Мамін день» та ін.. 
         Учасники заходу прийняли участь в обговоренні розповіді «Найласкавіші руки», діалозі «Як би я був чарівником…», а також у іграх «Приємні слова» та «Мамочка».
Учні познайомилися з цікавою книжковою виставкою «Мамо, найкраща,єдина - сонце моє весняне, яку підготували бібліотекарі. Ставлення кожної дитини до мами – це своєрідне ставлення людини до життя..
         Мама! Найдорожче слово в світі! Де б не був ти, що б не робив, назавжди вона твій шлях освітить ніжним серцем відданим тобі. 
         Вклонімося, люди, матерям своїм, чим теплом навіки ми зігріті!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар