понеділок, 12 грудня 2016 р.


ВОЛОНТЕРИ  ВРЯТУЮТЬ  СВІТ

     За останній час, в нашій державі відбувся чіткий поділ на активну меншість та пасивну більшість. Так трапилось, що активна меншість в основному поділилась на бійців та тих хто їх підтримує. Саме, вони, тепер, наша остання надія по дорозі в напрямку прірви. Чому нам потрібно це розуміти та усвідомлювати?
Розуміючи силу активних людей ми зможемо не лише їх побачити, але й допомогти при нагоді, перетворившись з сірої маси в тих хто змінює світ. Світ постійно дає нам нові випробування. Світ створює Хаос. Хаос провокує паніку. Ми не можемо все врахувати та передбачити, адже це ХАОС.
Саме бійці, волонтери, та активні громадяни за останній час навчились боротись з хаосом. Сусід готує вторгення. У нас люди збирають картоплю і безпілотники. Ворог наступає по картах - бійці "змінюють" ландшафти. Система перетравлює людей - люди вчаться ламати систему.
     Бійці, волонтери, активні громадяни - за час цієї війни , вони навчились діяти в кризі, коли, здається зо все тоне в хаосі. Вони навчились обходити систему, там, де вона неефективна: немає форми - купують секонд хенд, немає БТРів - ганяють на "диких копійках", мало набоїв - позичають вночі у "бурятів" та "відпускників".

Поки йде війна з зовнішнім ворогом, вони готуються "виховувати" внутрішнього. Отже на даний момент - наша країна знаходиться в стані кризи це важко, але не страшно. В нас є ресурс, котрий, не може врахувати ворог це ЛЮДИ.
Люди, що навчились змінювати обставини під себе. Бійці, Волонтери, Громадяни.
Люди Дії. Люди які можуть ВСЕ.











Немає коментарів:

Дописати коментар