четвер, 8 грудня 2016 р.


«Поезія, ти сила чарівна»
Простора читальна зала нашої бібліотеки 5 грудня зустрічала усіх бажаючих зануритися у прекрасний світ поезії, світ людської душі, де народжуються вірші, на зустріч під назвою: «Поезія, ти
сила чарівна». На захід завітали дві групи студентів юридичного та комерційного відділення економіко-правового коледжу. Організували та провели зустріч завідувач бібліотеки Оксана Дев’ятка та бібліотекар Цікура О.Л..
Звернувшись до поетів, Оксана Дев’ятка сказала: «Аккерманщина багата талантами. В поезії поети завжди оспівують рідну землю, красу природи, вірність і щиру любов, красу героїчних вчинків, історію і мрію народів». Своє тепло і любов дарували учасникам заходу місцеві поети – Дудаш Володимир Юрійович, Чабаненко Георгій Васильович та Кардаш Ольга, які залюбки читали власні вірші та розповідали про себе і свою творчість. Також за бажанням зачитала свій власний вірш студентка Яновська Катерина.
Студенти із задоволенням слухали вірші місцевих авторів та активно обговорювали та висловлювали свої думки про їх творчість. Захід був цікавим і змістовним, а головне, що всім сподобалось, адже світ поезії прекрасний і незвіданий і кожен, хто потрапляє в нього отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято своїй душі.




Немає коментарів:

Дописати коментар