вівторок, 30 квітня 2019 р.

Вогонь - друг , вогонь – ворог

Щороку 17 квітня в Україні вшановують пожежників. День пожежної охорони був затверджений указом Президента № 555 в 2013 році.
101 — номер, знайомий нам з дитинства. Кожен знає, якщо набрати його у випадку пожежі, допомога не змусить себе чекати. Ці сміливі і безстрашні, мужні і відважні фахівці знають, як здолати стихію і зберегти життя людей.
Робота пожежника — не жарти. Вона вимагає серйозної фізичної підготовки, умінь надання швидкої допомоги, аналітичних здібностей. Щодня українські пожежники врятовують десятки життів і сотні будівель.
Але ці цифри не були б такими, якби не надійний тил пожежників — аналітики, диспетчери, водії, хіміки, технологічні фахівці, інженери по протипожежному захисту і інші фахівці, які працюють в пожежній службі. Щорік злагоджена робота великої команди забезпечує безпеку тисячам українців.
Тож до цієї події в відділі обслуговування користувачів дошкільного віку та учнів 1 -4 класів було організовано виставку – огляд «Вогонь - друг , вогонь – ворог», яку на протязі тижня мали змогу переглянути користувачі дитячого відділу.
На данном изображении может находиться: 1 человек

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидят

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещении


Немає коментарів:

Дописати коментар