неділю, 24 березня 2019 р.

Поезія – слово!.. поезія – Пісня, Поезія – вільна душа!

Щорічно березень для нашої бібліотеки наповнюється приємними клопотами, які пов’язані з проведенням традиційного свята – Всеукраїнського дня поезії.
У житті все починається з чогось : річечка із струмочка, дерево із коріння. Так і поезія входить в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.
З нагоди Всесвітнього дня поезії в медіа – центрі бібліотеки ім. О. Пушкіна відбувся поетичний вернісаж «Поезія – слово!.. поезія – Пісня, Поезія – вільна душа», та поетична зустріч «Поезія весни».
Ведуча заходу бібліотекар Цікура Олена зазначила, що серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Вірші здатні чарувати, підбадьорювати, надихати на подальшу боротьбу. Присутні вихованці Дитячого будинку читали вірші Шевченка Т., Пушкіна О., Українки Л., Єсеніна С. Гуртківці літературознавчого гуртка «Мовограй» Райнова Дарина, Сирбу Єфімія, Кочкаренко М., Немирова В. читали також власні вірші. Виступаючих підтримували оплесками. Місцева поетеса Кардаш Ольга Оподілилася своїм досвідом у написанні віршів і дала поради юним поетесам. У продовж свята учні переглянули відеоролики на вірші Шевченка Т., Симоненко В., Пушкіна О., Єсеніна С., Стівенсона Р.
Наприкінці заходу присутні подякували організаторам гучними оплесками, адже світ поезії прекрасний і незвіданий і кожен, хто потрапляє в нього отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято своїй душі. Книжкова спокуса «
Поетичні розсипи» » , яка супроводжувала захід, зацікавила всіх присутніх.
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол, гостиная и в помещении

На данном изображении может находиться: небо

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, гостиная и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, гостиная и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается, в помещении

На данном изображении может находиться: небо

Немає коментарів:

Дописати коментар