четвер, 19 січня 2017 р.

Соборна Україна вільна та незалежна

Напередодні державного свята Дня Соборності та Свободи України в бібліотеці відбулася година державності «Соборна Україна вільна та незалежна».
За традицією наш захід супроводжувався відкриттям книжкової виставки, спрямованої на популяризацію фонду бібліотеки. Цього разу її назва – «З Україною в серці».Ми хочемо підкреслити актуальність даної історичної події і сьогодні: адже в сучасній Україні залишається важливим єдність українських земель. Для історії властиво повторюватись й тому нам необхідно її знати. Історія допомагає навчатись любити свою країну і виховувати в людині національну гордість.
На заході були присутні учні 9-тих класів ЗОШ №11. На початку заходу пролунав Гімн України у виконанні концертмейстера Селезньової Л.І. Весь захід супроводжувався українськими мелодіями.
Зустріч пройшла цікаво, а учні дізналися багато нового про події та факти, що відбувалися в Україні багато років назад. Вони зрозуміли, що для України, позбавленої власної державності, ця подія була видатною. 22 січня було покладено початок становлення незалежної суверенної держави. Школярі зробили висновок, що цілісність рідної землі є запорукою сили, стабільності і майбутнього процвітання нашої держави.
Подібні заходи сприяють вихованню любові до Батьківщини, кращому знанню і розумінню історії, шанобливого ставлення до національних традицій і культури України.








Немає коментарів:

Дописати коментар