середу, 13 травня 2015 р.

                                   ДЕНЬ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!                                            

          Схиляємо голови низько,
                                                      Щоб шану героям-солдатам віддать,
       Війна - це жахлива трагедія в житті кожного народу. За всю історію людства не було таких катастроф та стихійних лих, які забрали б більше життів, ніж війна.Болісною раною в історії нашого народу залишилася Велика Вітчизняна війна 1939-1945 років. На кордонах України почалися запеклі бої. Боротьба почалася не тільки на фронту, але й в тилу. Це були жахливі часи для всіх жителів країни. Скільки пролито крові, скільки сліз матерів, скільки переживань та скільки загиблих забрала з собою Велика Вітчизняна війна! Але все-таки ми перемогли. У 1944 почався відступ фашистів. Війська ворога залишали територію Радянського Союзу.
       До дня перемоги в бібліотеці ім. О. Пушкіна в дитячому  відділі 5-9 класів була проведена година пам'яті  "Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні". На заході були присутні учні 6-тих класів ЗОШ №3.
      В дорослому відділі в читальному залі була оформлена виставка "Подвиг народу - подвиг безсмертя" та проведено вечір-зустріч "Тихі зорі вічної пам'яті" зі студентами економіко-правового коледжу.

Немає коментарів:

Дописати коментар