четвер, 21 травня 2015 р.

«Українська книга на Одещині»

        15 травня 2015 року у рамках XVІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» відбулося виїзне свято української книги в м. Білгороді-Дністровському  та благодійна акція – передача книг дитячому будинку та сільським бібліотекам. Учасників і гостей виставки привітав міський голова Ігор Миколайович Нановський, нач. відділу культури Байло С.А., директо КУ "ЦБС" солодунова Р.М. зав. відділу краєзнавства "Одесика" ОННБ ім. М. Горького Саєнко Л.І., та ін.
      «Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга Одещини», яка проводиться вже багато літ поспіль, утвердилася як один із престижних книжкових заходів, спрямованих на розвиток культури та духовності. Адже книга не лише вчить, радить, але й спонукає до переосмислення, відкриває великі можливості для самовдосконалення.Робота, творчість, зусилля організаторів і учасників вашої книжкової виставки спрямовані на те, щоб книга залишалася духовним скарбом, здатним збагачувати розум та вдосконалювати особистість.
      У бібліотеці ім. О. Пушкіна, де проводився захід, була проведена ділова зустріч, під час якої розглядалися питання популяризації української книги в бібліотеках, її читання та реклама. 
В другому залі проходила презентація  книги С.В. Дмитрієва "Вісті з минулого. Новели".
В цей день для дітей дитячого притулку була проведена екскурсія "Бібліотека відома та невідома".










Немає коментарів:

Дописати коментар