середу, 10 січня 2018 р.

Охорони мене, Ангеле!
3  та 4 січня 2018 року о 14 годи  бібліотека-філія ім.. О.С. Пушкіна провела  майстер-клас з виготовлення  оберега  «Охорони мене ,Ангеле!» .
Ще з давніх часів перед Різдвяними святами діти робили янголяток, прикрашали ними ялинку чи дарували їх своїм близьким. Милішої прикраси ніж різдвяний Ангел, мабуть, складно знайти. Ангела можна зшити з фетру, зробити з паперу, сплести з бісеру. Творчих
підходів створення янгола  своїми руками є дуже багато. А  користувачі бібліотеки ім. О.С. Пушкіна робили ангелів з паперу.
Творчу майстерню розгорнули в молодшому відділі бібліотеки.  Бібліотекар Райнова М.О. розповіла дітям про ангелів, як посланців Божих, розказала чого ангели “світяться” та познайомила дітей з притчею про ангела - хоронителя. Бібліотекарі  провели з дітьми майстер-клас з виготовлення ангела своїми руками.
 Активну участь  по виготовленню   оберега  прийняли хлопчики  та дівчатка дитячого будинку змішаного типу, а наступного дня  гуртківці  «Умілі рученята» та  постійні  користувачі  бібліотеки. Діти старанно працювали, вкладаючи в свої вироби душу і серце.

 Із різдвяним настроєм радісні  та  щасливі діти понесли  обереги Ангелів у свої домівки.

Немає коментарів:

Дописати коментар